Coaching

corn-field-440338_1920
In wezen draait het bij coaching om de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’. Uitgangspunt hierbij is dat jijzelf je eigen antwoorden (her)ontdekt. Mijn taak is je kritische vragen te stellen, je uit te dagen en een spiegel voor te houden. Hierdoor krijg je meer zicht op wie je bent en waar je naar toe wilt. Coaching is geen vorm van advies waarbij oplossingen worden voorgeschreven. Ik help je enkel op weg bij het maken van keuzes die bij jou passen om zo je doelen sneller en beter te bereiken. Uiteindelijk ben je zelf altijd verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

shapeimage_2We kijken bijvoorbeeld samen waarom je iedere keer tegen hetzelfde probleem aanloopt en hoe je hier verandering in kunt brengen. Coaching kan je ondersteunen bij het vinden van het juiste pad als je het even niet ziet zitten. Soms gebeurt er opeens zoveel, dat je je gedachten niet meer krijgt geordend. Dit kan leiden tot stress en spanningen. Door coaching krijg je rust en helderheid. En dan kan het gaan over je werk, gezinsleven, relatie, gezondheid, sociale contacten of je persoonlijke ontwikkeling. Coaching kan ook van toegevoegde waarde zijn bij een ingrijpend verlies, zoals het verlies van iemand die je dierbaar is, het verliezen van je baan of een echtscheiding.

Hoe Verloopt Een Sessie?

Tijdens een kort kennismakingsgesprek stel ik je de vraag waar ik je mee kan helpen in je huidige situatie, of je doel al is bepaald, wat je met coaching wilt bereiken en wat je van mij verwacht. Wanneer we allebei denken dat coaching in jouw situatie kan helpen kunnen we beginnen met een coachingtraject. We maken dan een afspraak voor de eerste sessie of hebben deze reeds gekoppeld. De duur van een traject is per persoon afhankelijk. Ik werk oplossingsgericht en streef naar een duur van ongeveer 5 sessies.

Monique 

http://www.power-aan.nl © 2011 • KvK nr. 52966844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je nu in en ontvang automatisch mijn nieuwste blogs!

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh