Me Monique

 

Monique Rooijmans HR (2 of 12)Ik ben Monique Rooijmans. Geboren in het Brabantse land, echtgenote, mama en na diverse omwegen het hartje gevolgd en nu trotse eigenaresse van Coach en Ontspanningspraktijk “ Power-Aan” in Eersel. Mijn leeftijd schommelt tussen de 35 en 55 jaar, afhankelijk van mijn stemming, de voorgaande avond en mijn agenda van vandaag.

‘Krachtig Mooi’ is mijn persoonlijke blog! Waarom vraag je je misschien af ?!

Met vele anderen bevind ik mij midden in mijn Midlife. Dat uit zich mentaal, maar ook fysiek. Ondanks dat, ben ik iemand met een positieve levensinstelling en probeer altijd de lichtpuntjes te zien. Er is altijd wel iets wat de moeite waard is en geniet van kleine dingen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik nooit een verschrikkelijke ‘off-day’ heb. Maar wie heeft dat niet? Als je niet weet wat het is om in een dal te zitten, weet je ook niet wat een piek kan zijn!

Door de jaren heen ben ik door schade en schande wijs geworden. Met als resultaat dat ik nu weet waar ik sta, wat ik wil, wat ik ‘niet’ wil, waar mijn zelfvertrouwen zit en waar niet. Een juiste dosis zelfspot, veel lachen, praten, gek doen, de nodige wijntjes, lekker eten of mezelf even helemaal terugtrekken van alles en iedereen, werkt voor mij het beste.

Ik vind het leuk om te delen wat ik meemaak en me bezighoudt. Ik vind het prettig en ontspannend om hierover te schrijven en nog leuker als anderen het lezen en reageren. Wellicht zijn mijn blogs herkenbaar, bijvoorbeeld voor andere ‘Midlifers’.

Ik heb nog heel veel dromen en die zijn niet leeftijdsgebonden. Ik ben een mini, ik droomde van een mini(heb die al gerealiseerd), ben meestal goedlachs en probeer negatieve dingen positief om te buigen. Mijn levensmotto is daarom ook:

‘Het leven is leuker wanneer je lacht’!

Liefs,

Monique 

 

 

 

Niets meer missen?

Schrijf je nu in en ontvang automatisch mijn nieuwste blogs!

0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh